Projecten

Tuinaanleg

Van het inmeten van uw tuin tot het opstellen van een ontwerp voor uw droomtuin. Wij kunnen u ermee helpen!

Tuinonderhoud

Bent u niet  tevreden met hoe uw tuin erbij ligt? Wij kunnen u helpen bij het renoveren en/of vervangen van uw huidige tuin. 

Reinigingswerkzaamheden

Alle reinigingswerkzaamheden in en om uw tuin kunt u door ons laten doen. Van de zonnepanelen op het dak tot aan het reinigen van uw straatwerk.

Hout- en constructiewerk

Voor divers constructiewerk als schuttingen, vlonders, hekwerk, etc. kunt u bij ons terecht.

De Bruijn - Huis en Tuin

Met veel passie en inzet vervullen wij graag de wensen en behoeften van de klant. Wij leggen de tuin van uw dromen aan tegen een zo scherp mogelijke prijs en nemen al uw zorgen weg. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen, geven passend advies en gaan daarna samen met u aan de slag om een ontwerp te realiseren. U kunt bij ons zonder enige verplichting een offerte aanvragen. Onze projecten worden uitgevoerd door ervaren professionals met de beste tools en uiteraard vol enthousiaste energie. Wij zijn altijd bereikbaar, via telefoon of email. Ook houden wij ons aan de gemaakte afspraken.

Dit alles komt samenvattend tot uiting in onze drie kernwaarden: Kwaliteit, Flexibiliteit en Klantvriendelijkheid.

Tevreden klanten

Laat ook een review achter!

Ivonne
Ivonne@Giessenburg
Lees verder
We zijn super tevreden over deze hardwerkende tuinmannen. Ze denken goed mee en komen hun afspraken goed na. Reageren snel op onze appjes. We hebben de hele tuin laten renoveren en we zijn heel tevreden met het resultaat.
SandraHardinxveld-Giessendam
Lees verder
Harde en nette werkers met een flexibele instelling. De tuin ziet er weer netjes uit. Zeer aan te bevelen!
GuidoSliedrecht
Lees verder
Leuke jongens die hard werken, prettig communiceren, hun afspraken nakomen, zelfredzaam zijn en oplossingen zoeken. We zijn blij met onze prachtige voortuin.
IlonaHardinxveld-Giessendam
Lees verder
De bestrating in en om het tuinhuis recht laten leggen door De Bruijn – Huis en Tuin. Ze hebben netjes gewerkt en we zijn blij met het eindresultaat. Bedankt!
MoniqueHardinxveld-Giessendam
Lees verder
Vandaag mijn terras schoon laten maken met de hogedrukreiniger. Zeer tevreden met het resultaat. Ook erg te spreken over de manier waarop vooraf naar een oplossing is gezocht voor de afvoer van het vuile water. Nette en harde werkers!
MirjamGiessenburg
Lees verder
Goed werk afgeleverd. We zijn zeer tevreden over jullie inzet.
Max
MaxHardinxveld-Giessendam
Lees verder
Bijzonder blij met onze nieuwe voortuin, fijn meegedacht over de uitvoering. Kortom een prachtig resultaat, het is iedere keer weer plezierig thuiskomen. We hebben al veel complimenten gehad van de DHL bezorger tot voorbijgangers!
Previous
Next

Onze projecten - een inkijkje

Tuinaanleg
De Bruijn Huis en Tuin

Aanleg achtertuin Vuren

Onderstaand een foto van de situatie voorafgaand aan de werkzaamheden in deze tuin. Het was een uitdagende klus. We hebben deze tuin om kunnen toveren in een nette, moderne tuin.

Lees Meer »