Projecten

Tuinaanleg

Van het inmeten van uw tuin tot het opstellen van een ontwerp voor uw droomtuin. Wij kunnen u ermee helpen!

Tuinonderhoud

Bent u niet  tevreden met hoe uw tuin erbij ligt? Wij kunnen u helpen bij het renoveren en/of vervangen van uw huidige tuin. 

Reinigingswerkzaamheden

Alle reinigingswerkzaamheden in en om uw tuin kunt u door ons laten doen. Van de zonnepanelen op het dak tot aan het reinigen van uw straatwerk.

De Bruijn - Huis en Tuin

Met veel passie en inzet vervullen wij graag de wensen en behoeften van de klant. Wij leggen de tuin van uw dromen aan tegen een zo scherp mogelijke prijs en nemen al uw zorgen weg. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen, geven passend advies en gaan daarna samen met u aan de slag om een ontwerp te realiseren. U kunt bij ons zonder enige verplichting een offerte aanvragen. Onze projecten worden uitgevoerd door ervaren professionals met de beste tools en uiteraard vol enthousiaste energie. Wij zijn altijd bereikbaar, via telefoon of email. Ook houden wij ons aan de gemaakte afspraken.

Dit alles komt samenvattend tot uiting in onze drie kernwaarden: Kwaliteit, Flexibiliteit en Klantvriendelijkheid.

Tevreden klanten

Laat ook een review achter!

SandraHardinxveld-Giessendam
Lees verder
Harde en nette werkers met een flexibele instelling. De tuin ziet er weer netjes uit. Zeer aan te bevelen!
GuidoSliedrecht
Lees verder
Leuke jongens die hard werken, prettig communiceren, hun afspraken nakomen, zelfredzaam zijn en oplossingen zoeken. We zijn blij met onze prachtige voortuin.
IlonaHardinxveld-Giessendam
Lees verder
De bestrating in en om het tuinhuis recht laten leggen door De Bruijn – Huis en Tuin. Ze hebben netjes gewerkt en we zijn blij met het eindresultaat. Bedankt!
MoniqueHardinxveld-Giessendam
Lees verder
Vandaag mijn terras schoon laten maken met de hogedrukreiniger. Zeer tevreden met het resultaat. Ook erg te spreken over de manier waarop vooraf naar een oplossing is gezocht voor de afvoer van het vuile water. Nette en harde werkers!
MirjamHardinxveld-Giessendam
Lees verder
Goed werk afgeleverd. We zijn zeer tevreden over jullie inzet.
Previous
Next

Onze projecten - een inkijkje