Tuinaanleg

Nadat wij uw wensen vertaald hebben in een ontwerp dat volledig naar uw wens is, gaan we samen met u afstemmen wanneer wij de werkzaamheden uit gaan voeren. Dit begint vaak met het leeghalen van de huidige tuin, zodat wij alle ruimte hebben om uw droomtuin te realiseren.

Vervolgens starten we met de aanleg van uw nieuwe tuin. Dit doen wij altijd in overleg met u. Heeft u nieuwe wensen of wilt u dat er wijzigingen worden doorgevoerd, wij denken graag met u mee. Met behulp van de juiste en professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat er vakwerk geleverd wordt. Dit met als doel om u jarenlang te kunnen laten genieten van uw droomtuin.

Waarom de Bruijn - Huis en Tuin?

Sinds 2021 streven wij met veel passie en inzet naar het invullen van uw wensen. Wij creëren de tuin van uw dromen voor een lage prijs. Wij ontzorgen u volledig. Wij denken met u mee, geven u adviezen en vervolgens komen we samen tot een ontwerp.

Hierna ontvangt u een volledig vrijblijvende offerte. Onze projecten worden uitgevoerd door vakmensen met professioneel gereedschap. Wij zijn goed bereikbaar en komen altijd onze afspraken na. Dit alles komt naar voren in onze drie kernwaarden: Kwaliteit, Flexibiliteit en Klantvriendelijkheid.