cropped-Logo-DBHET.png

Aanleg lijngoot Hardinxveld-Giessendam

Een tijdje geleden kwam een klant bij ons terecht met een afwateringsprobleem in de tuin. Na een forse regenbui bleef het water lang staan, erg vervelend natuurlijk. Zie onderstaand enkele foto’s van de situatie vooraf en het probleem.

Wij hebben onderzocht hoe de afwatering in de tuin geregeld was. Het bleek dat al het water via een klein putje afgevoerd moest worden. Na metingen bleek dat de leiding vanaf het putje naar het riool onvoldoende afschot had, dit was dan ook de oorzaak van de wateroverlast.

We hebben het putje vervangen voor een lijngoot en hebben al het omliggende straatwerk opnieuw aangebracht onder het juiste afschot. Dit was een uitdagende klus, maar met een prachtig resultaat!

Meer Nieuws

Tuinaanleg
De Bruijn Huis en Tuin

Aanleg achtertuin Vuren

Onderstaand een foto van de situatie voorafgaand aan de werkzaamheden in deze tuin. Het was een uitdagende klus. We hebben deze tuin om kunnen toveren

Lees Meer »
Tuinonderhoud
De Bruijn Huis en Tuin

Tuinonderhoud Giessenburg

Recentelijk hebben wij met succes een tuinrenovatie uitgevoerd in Giessenburg. Er was een tijd geen onderhoud uitgevoerd in de tuin. De klant vond het tijd

Lees Meer »
Contact opnemen?