cropped-Logo-DBHET.png

Tuinaanleg Hardinxveld-Giessendam

Deze klant wilde hun tuin graag opknappen en waren bij ons terecht gekomen. Wij hebben de klant voorzien van advies en meegedacht om kosten te kunnen besparen. De kostenbesparing in dit project zat in het feit dat de klant zelf zijn tuin leeg kon maken. Dit scheelt ons werk en daarmee kosten voor de klant. Ons startpunt was dan ook een kale tuin, zoals te zien op onderstaande foto.

Vanaf hier zijn wij gestart met het aanbrengen van de opsluitbanden ten behoeve van de plantenvakken. Dit zorgt ervoor dat de contouren van de nieuwe indeling van de tuin zichtbaar beginnen te worden. Nadat we de opsluitbanden hebben geplaatst hebben we met behulp van onze Strakvlak de tuin gemakkelijk kunnen egaliseren zoals te zien is op onderstaande foto.

Nadat we het zandbed hebben geëgaliseerd, hebben we de tegels aangebracht. De tegels hebben we op maat geslepen en uiteindelijk zijn wij, maar zeker ook de klant, erg tevreden over het eindresultaat.

Meer Nieuws

Tuinaanleg
De Bruijn Huis en Tuin

Aanleg achtertuin Vuren

Onderstaand een foto van de situatie voorafgaand aan de werkzaamheden in deze tuin. Het was een uitdagende klus. We hebben deze tuin om kunnen toveren

Lees Meer »
Tuinonderhoud
De Bruijn Huis en Tuin

Tuinonderhoud Giessenburg

Recentelijk hebben wij met succes een tuinrenovatie uitgevoerd in Giessenburg. Er was een tijd geen onderhoud uitgevoerd in de tuin. De klant vond het tijd

Lees Meer »
Contact opnemen?