Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is noodzakelijk om uw tuin mooi te houden. Wij nemen deze taak graag op ons. Het kost immers veel tijd, energie en kennis om uw tuin goed te onderhouden.

U heeft bij ons de mogelijkheid om eenmalig onderhoud aan uw tuin uit te laten voeren. Echter bieden wij onze diensten ook aan in de vorm van een onderhoudscontract. De voordelen hiervan zijn dat u volledig ontzorgd wordt en dat wij er het hele jaar door voor zorgen dat uw tuin er strak bij ligt.

Waarom de Bruijn - Huis en Tuin?

Sinds 2021 streven wij met veel passie en inzet naar het invullen van uw wensen. Wij creëren de tuin van uw dromen voor een lage prijs. Wij ontzorgen u volledig. Wij denken met u mee, geven u adviezen en vervolgens komen we samen tot een ontwerp.

Hierna ontvangt u een volledig vrijblijvende offerte. Onze projecten worden uitgevoerd door vakmensen met professioneel gereedschap. Wij zijn goed bereikbaar en komen altijd onze afspraken na. Dit alles komt naar voren in onze drie kernwaarden: Kwaliteit, Flexibiliteit en Klantvriendelijkheid.